Deelgebied Keizerstraat-West

Dit gebied wordt begrensd door Keizerstraat (oneven), Jacob Pronkstraat (even), Duinstraat (oneven), Prins Willemstraat (oneven).
Binnen dit gebied vallen volgende straten: Adriaan Coenenstraat, Dr. de Visserplein, Drogersdijk, Duinstraat, Gaffelstraat, Jan Kistenstraat, Kielstraat, Kolenwagenslag, Kotterstraat, Maststraat, Nieuwe Laantjes, Raststraat, Roerstraat, Schepenplein, Schipperplein, Schipperstraat, Sloepstraat, Moleneijzerstraat, Vermaasstraat, Vlagstraat, Wantstraat, Weststraat, Wimpelstraat en Zwaardstraat.

De deelgebiedsvertegenwoordigers stellen alles wat voor hun gebied van belang is op de bestuursvergaderingen van het WOS aan de orde. Tevens zetten ze zich in voor de belangen van heel Scheveningen(-dorp).

Heeft u opmerkingen, suggesties, problemen, idee├źn voor onze wijk mail ze aan:

wos@scheveningendorp.nl