Belangrijke bewonersinformatie 200 jaar Koninkrijk Landing van de Prins – 30 november 2013

Comite_landing_PWOp 30 november aanstaande staat Scheveningen in het brandpunt van de belangstelling vanwege de eerste Nationale Viering van 200 Jaar Koninkrijk. Exact twee eeuwen terug landde Willem Frederink Prins van Oranje-Nassau op het Scheveningse stand. De Landing van de Prins wordt iedere 25 jaar nagespeeld, maar zal deze keer live door de NOS worden uitgezonden en meer dan ooit een volksfeest worden. Meer dan 700 figuranten spelen mee en vele duizenden bezoekers worden op Scheveningen verwacht.

Om deze dag tot een succes te maken en alle Scheveningers van de dag te laten genieten is een aantal maatregelen genomen. In de bijgesloten brief kunt u daar meer over lezen.

Bewonersinform_200_j_Koninkrijk_1

Bewonersinform_200_j_Koninkrijk_2