17-12 Dialoog programmering Spuiforum en Zuiderstrandtheater te Muzee GAAT NIET DOOR

Zuiderstrandtheater

ONDERSTAAND DIALOOG GAAT NIET DOOR.

Geachte heer, mevrouw,

Eerder dit jaar maakte ik samen met collega Van Engelshoven een ronde langs alle stadsdelen van Den Haag. Dat was naar aanleiding van de ideeën die u in het kader van Culturele Hoofdstad 2018 had aangedragen. Deze bijeenkomsten vond ik zeer inspirerend, daarom ga ik nog een tournee maken. Dit keer wil ik graag uw ideeën horen voor de programmering in het Spuiforum en het Zuiderstrandtheater.

Graag nodig ik u daarom uit op dinsdag 17 december a.s. van 19.00 tot 21.00 uur in Muzee Scheveningen, Neptunusstraat 90-92 om hierover met ons in gesprek te gaan.  

De artistiek directeur van het Residentie Orkest, Roland Kieft, is aanwezig om iets te vertellen over zijn plannen met het orkest, in de stad, en ook op Scheveningen.  Hij hoort graag ook van u wat uw ideeën zijn voor het Zuiderstrandtheater. Het is al vaker gezegd: het Spuiforum is er voor iedereen, met een brede programmering. Daar willen wij het graag over hebben.

Programma
19.00 uur             Inloop
19.30 uur             aanvang programma
21.00 uur             einde programma

Aansluitend is er een borrel.

 Ik hoop u op 17 december a.s. te treffen in Muzee Scheveningen. Graag tot dan!

Met vriendelijke groet,

 Marjolein de Jong,

Wethouder Cultuur, Binnenstad en Internationaal