De Klinker Nr 265 – januari 2014 – in kleur

klinker

Van de voorzitter,

Achter deze link treft u het eerste nummer van de Klinker in 2014 en zoals u kunt zien is dat in kleur. De Klinker is bijna 30 jaar in zwart/wit verschenen, maar dankzij nieuwe en goedkopere technieken kunt u de Klinker voortaan in kleur verwachten.

2013 was een vruchtbaar jaar, een van die ontwikkelingen is de vernieuwde website www.scheveningendorp.nl. U kunt daar actuele berichten van het WOS en nieuws over Scheveningen lezen

In 2013 zijn in samenspraak met bewoners en de Gemeente/het Stadsdeelkantoor een aantal zaken gerealiseerd. Hoogtepunten vind ik het invoeren van betaald parkeren in Keizerstraat West, de “renovatie” van de keerlus van lijn 11 en erg geslaagd is het opnieuw inrichten van het Prins Willemplein.

In 2014 starten wij met het maken van plannen voor de herinrichting van het kruispunt Duinstraat/Prins Willemstraat en daar kunt aan bijdragen door plaats te nemen in een op te richten werkgroep. In maart staat de feestelijke (her) opening van het Prins Willemplein op de agenda. Het WOS wil dit met uw hulp en steun tot een groot feest maken, meldt u zich daarvoor aan.

Ik wens u een voorspoedig en vooral gezond 2014 toe.

Met vriendelijke groet,

Jan Lautenbach

Voorzitter