Immetje krijgt Stadsspeld

Dick Teske heeft samen met Immetje voor de Scheveningse Courant een kalender voor 2016 samengesteld. Dick de foto’s en Immetje de bijschriften. De presentatie voor deze kalender was aanleiding voor een bijeenkomst in het Muzee, vandaag op 18 november 2016. Henk Grootveld is geknipt voor een goed gedocumenteerde speech met vrolijke noot en om het nog Scheveningser te maken werd ook Arie van zee gehaald.

Henk Grootveld houdt een inleidende speech

Henk Grootveld houdt een inleidende speech

Arie van zee geplukt

Arie van zee geplukt

Zo ziet de kalender van de Scheveningse Courant er uit

Zo ziet de kalender van de Scheveningse Courant er uit

Het bleek een inleiding voor een nog groter evenement, een delegatie op hoog niveau uit het gemeentehuis zorgde voor een verrassing. De burgemeester Jozias van Aartsen en wethouder Karsten Klein waren aanwezig om Immetje een Stadsspeld uit te reiken voor haar jarenlange bijdragen aan de Scheveningse identiteit. Vooral haar lichte toonzetting met af en toe iets ironisch vond Jozias bijzonder geslaagd.

het officiële moment

het officiële moment

Zonder haar bijdrage gaat het niet

Zonder haar bijdrage gaat het niet

Karten Klein hoorde bij de delegatie

Karsten Klein maakte deel uit van de delegatie

Hier ging het om

Hier ging het om

even een onderonsje, war zouden ze het over hebben?

Even een onderonsje, waar zouden ze het over hebben?

Voor nadere informatie over de kalender verwijs ik u naar de Scheveningse Courant.

am