Inloopbijeenkomst Gasvrij Scheveningen – 23 januari, 19-21u

Welzijn Scheveningen, het Wijk Overleg Scheveningen-Dorp betrekken graag alle bewoners, ondernemers, scholen, bibliotheek en zo voorts bij de kansen, ideeën en de mogelijkheden om Scheveningen gasvrij te maken.

Op dinsdag 23 januari 2018 vanaf 19.00 uur is iedereen van harte welkom op de inloopbijeenkomst van Gasvrij Scheveningen.  Wij presenteren de eerste filmpjes over Scheveningers die nu al bezig zijn om minder energie te gebruiken zoals rondom isolatie, ledverlichting, zonnepanelen, groene daken, nieuw type cv-ketels, warmtepompen, warme truien, tochtvrije brievenbussen enz. 

Wethouder duurzaamheid Joris Wijsmuller heeft toegezegd om aanwezig te zijn bij de start van het project Gasvrij Scheveningen.

Wij, Gasvrij Scheveningen, zijn ook met ondernemers en andere partijen in Scheveningen en Den Haag in gesprek over hun bijdrage in de oplossingen voor een Gasvrij Scheveningen.

Gasvrij Scheveningen wil een groeiend netwerk van Scheveningers en derden zijn die nieuwe kansen, financieringsmogelijkheden en producten benut op weg naar een Duurzame Toekomst. Tijdens de inloop kunt u zich aanmelden voor de netwerkgroep Gasvrij Scheveningen.

De inloop is op dinsdag 23 januari 2018 in het Kalhuis, Badhuisstraat 177, vanaf 19.00 uur.

Persbericht Gasvrij Scheveningen persversie 2