PRODUCT INFORMATIE AVOND ZONNEPANELEN 23 maart vanaf 19u

UITNODIGING

Welzijn Scheveningen, het Wijk Overleg Scheveningen-Dorp betrekken graag alle bewoners, ondernemers, scholen, bibliotheek en zo voorts bij de kansen, ideeën en de mogelijkheden om Scheveningen groener, leefbaarder en gezonder te maken. Maar hoe krijgen we Scheveningen volledig van het aardgas af en werken wij aan een duurzame toekomst?

Op vrijdagavond 23 maart 2018 vanaf 19.00 uur is iedereen van harte welkom voor de productinformatie avond over zonnepanelen. 

Roel Pronk van Solar Engineers zal dieper ingaan op het toepassen van zonnepanelen. Roel heeft de volgende tip; neem een kopie van uw elektriciteit nota mee zodat hij vrijblijvende informatie kan verstrekken over het te plaatsen aantal zonnepanelen op uw dak met een kostenindicatie.

Ruurd Abma van Buurt Energie Statenkwartier zal iets vertellen over zijn ervaringen met de toepassing van collectieve zonnepanelen.

Wim Schutten van het buurtinitiatief de Groene Regentes zal iets vertellen over het voeren van de zonnepanelenactie in de wijk Regentessekwartier. Hierbij komt een bijdrage vanuit het Klimaatfonds aan bod.

Gasvrij Scheveningen wil een groeiend netwerk van Scheveningers en derden zijn die nieuwe kansen, financieringsmogelijkheden en producten benut op weg naar een Duurzame Toekomst. Tijdens de inloop kunt u zich aanmelden voor de netwerkgroep Gasvrij Scheveningen.

Vrijdag 23 maart inloop vanaf 19.00. Aanvang 19.30, zaal WOS 1e etage   Badhuisstraat 175