College (Revis) verleent omgevingsvergunning voor bouw 6-laagse hoogbouw Vuurtorenweg 35-37

Als de opstellers van de zienswijzen tegen deze geplande hoogbouw geen bezwaar indienen kan projectontwikkelaar Kondor Wessels Vastgoed over 6 weken nagenoeg beginnen met de bouwactiviteiten van het veelbesproken 6-laagse ontwerp.

Ondanks ontbrekend draagvlak bij zowel de burgers als veel raadsleden – die pleiten om de vuurtoren en kustlijn te respecteren met een iets lagere 5 laagse variant -houdt verantwoordelijk wethouder Boudewijn Revis voet bij stuk. Opvallend is dat hij in de stadsdeelkrant beweert er voor te zullen zorgen dat Scheveningen geen Torremolinos wordt.

Misschien kan de raad hem nog het vuur na aan de schenen leggen. Als dat niet lukt, zijn wij er gelukkig nog om Scheveningen te behoeden van dit schrikbeeld!

Namens de Commissie Tegen Hoogbouw naast de Vuurtoren

Emil Driesenaar

Zie 20181127 Omgevings Vergunning Vuurtorenweg 35-37 voor het antwoord op de zienswijze en Raadstukken Stand van zaken Vuurtorenweg 35-37 die voor 5 december geagendeerd staat.