WOS

Wijkoverleg Scheveningen-dorp

WOS
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

21 mei nieuwe product infoavond van Gasvrij Scheveningen

21 mei 2019 @ 19:00 - 22:00

Beste deelnemers Netwerk Gasvrij Scheveningen,

Op dinsdag 21 november organiseert Gasvrij Scheveningen een product infoavond over Energiecoaches, Waterzijdig inregelen van CV ketels en Infrarood producten

De energiecoaches van Gasvrij Scheveningen stellen zich voor, tijdens deze avond kan er worden ingeschreven voor gratis gesprek bij de bewoners thuis om te kijken welke maatregelen er kunnen worden genomen op het gebied van energiebesparing en verduurzaming.

De vrijwillige energiecoaches zijn opgeleid door de landelijke coöperatie voor energiebesparing Hoom. Daardoor kunnen zij een interessante sparringpartner zijn als u over de verduurzaming van uw huis nadenkt. Hoom en de energiecoaches  zijn onafhankelijk, zonder commercieel belang.

Waterzijdig inregelen van de cv installaties, op deze wijze kan er in de woning energie worden bespaard.
Michael van der Pijl van Kalisvaart Technisch Beheer en Ed Ytsma van Heimeier komen uitleggen wat er bij komt kijken bij het waterzijdig inregelen van uw centrale verwarming installatie. Heimeier Hydronic Engineering is een onderdeel van het wereldwijd opererende concern IMI PLC.

Joris Salvini van Redwell Studio Nederland laat u kennis maken met de producten van Redwell infrarood, Gezonde warmte en een innovatief design, Redwell combineert het aangename met het stijlvolle. De hoogste kwaliteit met een eenvoudige werking. Zorgvuldig geproduceerd in Oostenrijk.

In de bijlage vind u de uitnodiging voor 21 mei as., locatie zaal WOS Badhuisstraat 175 1e etage, inloop vanaf 19.00 uur aanvang 19.30 uur.

Met vriendelijke groet en graag tot ziens,

Projectteam Gasvrij Scheveningen.

Gegevens

Datum:
21 mei 2019
Tijd:
19:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Site:
http://www.gasvrijscheveningen.nl

Locatie

WOS 1e Etage
Badhuisstraat 175
Scheveningen, Zuid-Holland Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie